Let’s talk about us

  Za upite, daljnje informacije, odabrane press fotografije i sl. naš odjel za medije stoji vam na raspolaganju.

  Osoba za kontakt:
  Oliver Trautner
  Tel: 09832 / 6868 - 624
  E-Mail: oliver.trautner@jeremias.de


  Osuđen na šutnju

  Bilo da se radi o kotlovima na naftu i plin, kombiniranim toplinskim i elektranama (CHP) ili postrojenjima na biomasu: zvukovi rada i izgaranja, koji se prenose kroz ispušnu cijev i dimnjak, često uzrokuju neželjeno zagađenje bukom. Srednje i visokofrekventni šumovi kondenzacijskih kotlova i ventilatora ili niskofrekventno zujanje iz kombiniranih toplinskih i elektrana mogu imati uznemirujući učinak na ljude u dnevnim ili radnim sobama i neposrednoj blizini pri višim razinama buke.

  čitaj više

  Smanjite emisije buke prigušivačem

  Decentralizirani sustavi opskrbe energijom kao što su kondenzacijski kotlovi, kombinirana toplinska i elektrana (CHP) i slično sve se više približavaju neposrednom životnom okruženju ljudi. Rad može uzrokovati neugodne zvukove, ali oni se mogu smanjiti ispušnim prigušivačima. Često su potrebna individualna rješenja za instalacije u postojećim zgradama ili naknadnu ugradnju. Jeremias ne nudi samo odgovarajuće sustave prigušivača za to, već i potrebno znanje i iskustvo u implementaciji.

  čitaj više

  Dimovodni sistem Jeremias omogućava lokalnu opskrbu grijanjem u stambenom naselju

  Strogi propisi o zaštiti od buke i ograničen prostor - često su dva najveća izazova pri izgradnji novih toplana u postojećim stambenim kompleksima. Grupa GETEC provela je odgovarajuće složen projekt zajedno s tvrtkom Asetec GmbH, koja je specijalizirana za zaštitu od ispušne buke i energetsku tehnologiju, u četvrti Haslach u Freiburgu. Preduvjet za to nije bio samo temeljit know-how u akustici i planiranju izvedbe, već i pravi Jeremiasov sustav za zaštitu od ispušnih plinova i buke.

  čitaj više

  TWIN-P / PL: Dimovodna rješenja za kondenzacijeske kotlove neovisne o zraku u prostoriji

  Moderna uljna ili plinska ložišta danas rade uglavnom u radu neovisno o zraku u prostoriji. Jeremias za to nudi dva koncentrična rješenja za dimne plinove: TWIN-P sistem, koji je također prikladan za vanjsku zidnu ugradnju, i TWIN-PL spojni vod za unutarnju primjenu.

  čitaj više

  Složeni sistem dimovoda tvrtke Jeremias za veliku pekaru u Južnom Tirolu

  Odvodni sustavi za pećnice u velikim pekarama imaju posebne zahtjeve. Chiemgau Kamintechnik GmbH sada je implementirao izuzetno opsežan projekt u velikoj pekari u Južnom Tirolu. Ovdje se koristi ukupno sedam peći. Korištenje dobivenog dimnog plina i pare doprinosi većoj ekonomskoj učinkovitosti i zaštiti okoliša putem sustava povrata topline. Odgovarajući elementi dimovoda iz Jeremiasa dio su rješenja.

  čitaj više

  ISH novost: DW-POWER 2.0

  Jednostavno rukovanje, brza montaža, mala težina - DW-POWER 2.0. Duplostijeni sistem dimovoda, otporan na pritisak s brtvom u vanjskom omotaču omogućuje toplinsko širenje unutarnje cijevi bez naprezanja i time čini kompenzatore nepotrebnima.   

  čitaj više

   

  Jeremias sada također gradi kanale za rublje

  Kanal za rublje tvrtke Jeremias Abgastechnik GmbH spaja praktičnu funkcionalnost sa elegantnim dizajnom. Prenosi prljavo rublje u objektima i u luksuznim privatnim kućama izravno u kupaonicu. Tehnologija ne samo da znatno olakšava život korisnicima. Dragocjeno radno vrijeme može se uštedjeti i u poduzećima kao što je hotelijerstvo ili u domovima za umirovljenike.  

  čitaj više

  Moderni sistemi dimovoda: sigurni i učinkoviti

  Sigurnost, učinkovitost, udobnost i ekološki standardi: tehnologija grijanja i ispušnih plinova uhvaćena je između najrazličitijih izazova i trendova. Zakonodavstvo dodaje sve veće zahtjeve, poput najnovije Direktive o ekološkom dizajnu (ERP). Kako bi uvijek imali spremno pravo rješenje za kupca - privatnog ili poslovnog - proizvođači i obrtnici ne moraju samo pratiti puls vremena, već moraju ponuditi sustave temeljene na potrebama. Evo nekoliko važnih trendova.    

  čitaj više

  Jeremias Akademija

  U travnju i svibnju 2016. "Jeremias Academy" iz Jeremias sistema dimovoda nudi osam modula obuke koji se mogu slobodno kombinirati o svim pitanjima koja se odnose na suvremene zahtjeve ispušne tehnologije.

  čitaj više

  Novi sistem dimovoda za dekorativne plinske kamine

  Sa koncentričnim sistemom dimovoda TWIN-GAS Jeremias sada nudi i inovativno rješenje za dekorativne plinske kamine. Brojni certifikati proizvođača, različite varijante ugradnje i nova posebna brtva u vanjskoj cijevi omogućuju sigurno, jednostavno i udobno korištenje koncentričnog sistema dimovda.

  čitaj više

  Više od vrućeg zraka

  Sistemi dimovda posebno za kombinirane toplinske i elektrane (CHP)

  Jeremias Abgastechnik GmbH je razvio rješenja sistema dimovoda po mjeri posebno za kombinirana postrojenja za grijanje i elektranu (CHP): Portfelj nudi prednosti specifične za primjenu tijekom instalacije i trajnost za sve raspone performansi od nano do velikih CHP. Sistemi donose korist u svim sektorima koji proizvode električnu i toplinsku energiju u vlastitim postrojenjima.

  čitaj više