Globalni obiteljski posao

Već više od 50 godina zalažemo se za visokokvalitetna rješenja orijentirana na kupca u području dimnjaka i dimovodnih sistema – u privatnom, komercijalnom i industrijskom području primjene. Grupu Jeremias karakteriziraju know-how, svijest o kvaliteti i inovativni proizvodi – diljem svijeta. Filozofija tvrtke oblikovana tradicijom i vrijednostima razvila je ono što je nekoć bila mala obiteljska tvrtka u grupu koja kontinuirano raste.

Naše odnose s našim poslovnim partnerima u zemlji i inozemstvu, koji često postoje desetljećima, karakterizira partnerstvo i korektna suradnja. Mi ostvarujemo vizije. Naši projekti se u svakom trenutku temelje na hrabrosti i snažnoj volji za novim izazovima.

Naši proizvodi i naša kompetentna služba za korisnike, kao i međunarodni certifikati predstavljaju tehničku inovaciju, kreativnost i duh vremena. Samo najbolji spoj dugogodišnjeg iskustva i vizionarskih ideja rezultirat će "zaokruženom pričom"!

83000+

realiziranih projekata diljem svijeta

50+

godina iskustva

1000000+

zadovoljni korisnici diljem svijeta


Naš tim

Naši zaposlenici

Najvažnija imovina poduzeća su vlastiti zaposlenici. Kompetencija i sposobnost timskog rada igraju jednako važnu ulogu kao predanost i ambicija. Tvrtka može rasti i postići uspjeh samo sa najboljim zaposlenicima. Naš stalni rast jasan je pokazatelj toga i omogućuje našim zaposlenicima da aktivno doprinose povijesti Jeremiasa. Sretni smo što zapošljavamo ljude čiji se rukopis ogleda u razvoju naše tvrtke.

Uzor

Korporativna filozofija

Temelj našeg dugogodišnjeg uspjeha je filozofija tvrtke oblikovana tradicijom i vrijednostima.

Vizionarstvo, etička načela i apsolutno poštovanje prema našim zaposlenicima, kupcima i dobavljačima orijentacija su našeg svakodnevnog djelovanja i osiguravaju održiv i uspješan razvoj našeg obiteljskog poduzeća kojim upravlja vlasnik.


Naša vizija

Želimo omogućiti ljudima diljem svijeta da mogu samostalno i individualno upravljati modernim generatorima energije i topline s našim proizvodima.


Naša misija

Kao tvrtka koja se širi globalno, zalažemo se za kontinuitet, fleksibilnost i kvalitetu.
S našim jedinstvenim asortimanom proizvoda nudimo visokokvalitetna i inovativna rješenja u području tehnike grijanja i ispušnih plinova za privatne i industrijske primjene.
Svjesni smo vrijednosti ljudi u tvrtki i komuniciramo otvoreno i iskreno. Svoje klijente shvaćamo kao dio tvrtke i bavimo se njihovim specifičnim zahtjevima kako bismo postigli cilj održivog zajedničkog uspjeha. Pažljiv odabir naših dobavljača i njihovo sudjelovanje u partnerstvu vidimo kao još jedan važan element izgradnje.


Naše vrijednosti

Pouzdanost
Preuzimamo odgovornost za svoje zadatke, mirne savjesti stojimo iza svog posla i držimo obećanja.

Kontinuitet
Neprestano provjeravamo i ocjenjujemo naše proizvode, procese i rizike za potencijal optimizacije i koristimo svoje prilike da ih poboljšamo na održiv način.

Rast
Rast je dio našeg razvojnog procesa. Rastemo kao tvrtka i svaki pojedini zaposlenik raste u svojoj osobnosti i u svojim zadacima.

Kompetencija
S profesionalnom kompetentnošću i strašću našim klijentima nudimo profesionalne savjete.

Održivost
Djelujemo svjesno i održavamo trajne odnose pune poštovanja sa zaposlenicima, partnerima i okolinom.

Ekonomija
Razmišljamo i djelujemo poduzetnički. Profitabilnost je osnova naše buduće održivosti. Troškove održavamo što je moguće nižim sa uskim strukturama i procesima te kratkim putovima donošenja odluka.

Timski rad
Identificiramo se sa onim što radimo.
Radimo zajedno na predan i ciljan način.
Kreativni smo.
Možemo računati jedno na drugo.
Mi smo Jeremias!

Zahvalnost
Fokusirani smo na ljude, zbog čega se prema kolegama i partnerima odnosimo s poštovanjem i uvažavanjem.

Povijest

Bilo jednom...

Kao što je to često slučaj, povijest Jeremias grupe započela je otkrićem unosne tržišne niše u svakodnevnom radnom okruženju. Dimnjačarski majstor Walter Engelhardt prepoznao je tijekom godina stalan porast dimnjaka kojima je potrebna obnova te je zajedno s Johannom Melznerom 1970. godine osnovao tvrtku za obnovu dimnjaka.

Nadovezujući se na očevu ideju, Stefan Engelhardt je sa tvrtkom Jeremias GmbH, koja je osnovana 1984, sam proizvodio potrebne dimovodne cijevi od nehrđajućeg čelika. Time je postavio temelje za brzi razvoj tvrtke i uspješno širenje poslovnih područja i prodajnih regija.

Kako bi mogli zadovoljiti rastuću potražnju i u sektoru industrijskih dimnjaka, još jedna tvrtka specijalizirana za projektiranje, proizvodnju i montažu čeličnih dimnjaka, Engelhardt GmbH Stahlschornsteine ​​​​(SES), osnovana je u mjestu Wassertrüdingen 1992. godine.

Nakon otvaranja daljnjih međunarodnih proizvodnih i prodajnih podružnica, te spajanja Jeremiasa i SES-a 2016. godine, današnji Jeremias Abgastechnik GmbH jedan je od vodećih svjetskih proizvođača dimnjaka i dimovdnih sistema, te aktivno radi na jačanju svoje tržišne pozicije kao tvrtka orijentirana na kupce, koja sa inovativnim i visokokvalitetnim proizvodima dodatno proširuje proizvodna rješenja.

Jeremias internacionalno

Suradnja bez granica – Jeremias internacionalno


Od osnutka tvrtke, filozofiju Jeremias grupe karakterizira snažna kao i oprezna misao širenja.

U prvih nekoliko godina grupa je rasla korak po korak i s vremenom izgradila međunarodnu prodajnu mrežu. Sa lokacijama se povećavao i broj zaposlenih u grupi. U 2013. Jeremias grupa je imala već preko 1000 zaposlenih. Danas imamo 1400 kolega širom svijeta.

S brojnim proizvodnim pogonima, podružnicama i brojnim prodajnim partnerima diljem svijeta, našim kupcima možemo jamčiti optimalnu uslugu i stalnu dostupnost bez obzira na lokaciju.

Uvijek smo tu za vas - svugdje!

GodinaLokacija i prodajna regija
1984Jeremias Njemačka
1992Jeremias Češka Republika
1992Engelhardt GmbH čelični dimnjaci (spajanje sa Jeremias u 2016)
1997Jeremias Poljska | Prodajne regije Poljske i baltičkih država
2007Jeremias Španjolska | Prodajne regije Španjolska, Portugal, Azija, Mediteran i Južna Amerika
2009Jeremias Ujedinjeno kraljevstvo
2010Jeremias Hrvatska
2013Jeremias Finska
2014Jeremias SAD | Prodajne regije SAD i Kanada
2016Jeremias Francuska
2017Jeremias Italija
2018Jeremias Ujedinjeno kraljevstvo: Willis & Thornley postaje dio Jeremias grupe (2024. preuzima Jeremias UK)
2024Danska (sudjelovanje u Avantea Steel Solutions A/S)

Lokacije diljem svijeta:

Njemačka  

Proizvodna površina: 12000 m2
Skladišni prostor: 32000 m2

 

Poljska

Proizvodna površina: 6000 m2
Skladišni prostor: 7600 m2

Španjolska 

Proizvodna površina: 8500 m2
Skladišni prostor: 1600 m2

Velika Britanija  Češka Republika  Finska  Francuska  Italija  Hrvatska