Impresum

Jeremias Abgastechnik GmbH
Opfenrieder Str. 12
DE-91717 Wassertrüdingen

Telefon: +49 (0) 9832 68 68 50
Fax: +49 (0) 9832 68 68 68
E-Mail: info@jeremias.de

Okružni sud: Ansbach, HRB 1185
Mjesto: Wassertrüdingen
Mjesto jurisdikcije: Ansbach

PDV ID br.: DE 131940677

Upravni odbor:
Dipl.-Wirtsch.-Ing. (FH) Stefan Engelhardt
Dipl.-Betriebsw. (FH) Wolfgang Geiser
Dipl.-Wirtsch.-Ing. (FH) Christoph Wißmüller

Jeremias d.o.o.
Dugoselska 102
HR-10360 Sesvete

Telefon: +385 (0) 1 2754 713
E-Mail: info@jeremias.hr

PDV ID br.:  HR19517221372

Odgovornost:
Pažljivo smo prikupili informacije na našoj web stranici i zadržavamo pravo da ih promijenimo ili ažuriramo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost, bilo izričitu niti prešutnu, za informacije, posebice ne za njihovu cjelovitost, točnost, aktualnost, korisnost ili nekršenje zakona ili prava trećih strana. Isključujemo bilo kakvu odgovornost za štetu koja izravno ili neizravno proizlazi iz korištenja naših internetskih stranica ili informacija sadržanih na njima, ukoliko se one ne temelje na našoj namjeri.

Linkovi:
Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Ovo se radi samo kao usluga posjetiteljima naše web stranice. Nemamo nikakav utjecaj niti kontrolu nad sadržajem ovih internetskih stranica trećih strana, ne poistovjećujemo se s njihovim sadržajem i ne preporučujemo niti podržavamo njihovu upotrebu. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost, bilo izričitu niti implicitnu, za sadržaj web stranica trećih strana ili za njihovu upotrebu.

Autorsko pravo:
Sva prava pridržana. Svi tekstovi, slike, grafike, zvuk, video i animacije te njihov raspored na našim stranicama podliježu zaštiti autorskih prava i drugog intelektualnog vlasništva. Sadržaj naših internetskih stranica ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati, koristiti ili učiniti dostupnim trećim stranama u komercijalne svrhe. Neke od naših internetskih stranica također sadrže tekstove, slike i grafike koji podliježu autorskim pravima trećih strana.

Licencna prava:Intelektualno vlasništvo sadržano ili ponuđeno na našoj web stranici zaštićeno je pravima industrijskog vlasništva, posebice prijavama patenata i patentima te autorskim pravima. Naše internetske stranice ne daju niti izričita niti implicitna prava korištenja, npr. licence za ova prava industrijskog vlasništva i autorska prava.