PROFESIONALNA OBRADA METALA

  IZRAĐUJEMO VAŠ INDIVIDUALNI METALNI PROIZVOD

   

  Već više od 50 godina spajamo proizvodnju s najnovijom tehnologijom i nudimo kupcima iz industrije i trgovine sveobuhvatan raspon usluga u profesionalnoj obradi metala i proizvodnji dijelova.

  Naši suvremeni strojevi i visoko kvalificirani stručnjaci, koji sustavnim usavršavanjem stalno proširuju svoje znanje, jamče najveću preciznost izrade, pouzdanost i kvalitetu.

  Velik izbor metala kao što su čelik, nehrđajući čelik, aluminij, bakar, mjed i bronca u širokom rasponu kvalitete i debljine materijala omogućuje nam da ispunimo čak i neuobičajene pojedinačne zahtjeve za proizvodnju.

  Od jednostavnog savijanja do složenih radova zavarivanja ili rezanja limova: dajemo rješenja po mjeri koja savršeno ispunjavaju vaše individualne zahtjeve.

  Nudimo i razne površinske obrade, kao što su antikorozivni premazi, mokro bojanje i plastificiranje u svim RAL bojama.

  Bilo da se radi o prototipovima ili velikim serijama - vjerujte našem know-howu u profesionalnoj obradi metala i kontaktirajte nas već danas. Rado ćemo vas savjetovati, veselimo se vašem upitu!

  JEREMIAS u brojkama

  8

  Proizvodnih pogona

  50+

  Godina iskustva

  1400+

  Zaposlenih

  60

  Zemalja


  Naše usluge

  Izrezivanje

  Savijanje

  Zavarivanje

  Plastificiranje

  Naše prednosti

  Maksimalna preciznost za vaše proizvode.

  Jeremias je vodeći proizvođač dimovodnih sistema i elemenata za ventilaciju te također nudi širok spektar usluga i proizvodnje u području obrade lima. To uključuje lasersko rezanje, savijanje lima, TIG/MAG/MIG zavarivanje i plastifikaciju.

  Certificirana kvaliteta prema ISO 9001:2015.

  Kako bismo našim kupcima osigurali najvišu kvalitetu, Jeremias ima certifikat ISO 9001:2015. Ova međunarodna norma utvrđuje zahtjeve za sustav upravljanja kvalitetom. Usklađenost s ovim zahtjevima osigurava da Jeremias pruža sve usluge dosljedno visoke kvalitete.

  Kontinuirani procesi poboljšanja.

  Naš interni sustav upravljanja kvalitetom temelji se na načelu stalnog poboljšanja. Provjeravamo naše procese i kontinuirano ih optimiziramo kroz redovite revizije i analize. Na taj način osiguravamo da uvijek zadovoljavamo najnovije standarde i ispunjavamo zahtjeve naših kupaca na najbolji mogući način.

  Precizna proizvodnja prema vašim specifikacijama.

  Kao iskusni proizvođač, nudimo vam fleksibilnu i učinkovitu proizvodnju dijelova od lima prema vašim individualnim specifikacijama. Bilo da se radi o pojedinačnim dijelovima, malim serijama ili velikim serijama – proizvodimo precizno i ​​na vrijeme prema vašim zahtjevima.

  Najsuvremenija 3D i 2D tehnologija laserskog rezanja.

  Koristeći najsuvremenije laserske sustave rezanja, režemo limove od čelika, nehrđajućeg čelika, aluminija i drugih materijala s najvećom preciznošću i preciznošću kontura. Prednosti laserskog rezanja su visoka kvaliteta rezanja, obrada bez srha i mogućnost rezanja složenih kontura.

  Precizno savijanje lima.

  S našim prešama savijamo limove u različite kutove i oblike prema vašim specifikacijama. Korištenjem najnovije CNC tehnologije jamčimo preciznu i ponovljivu obradu.

  Vaš partner za kvalitetu u obradi lima.

  Jeremias je Vaš pouzdan partner za sve usluge obrade lima. Od proizvodnje po ugovoru preko laserskog rezanja do savijanja, nudimo vam sve iz jednog izvora. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo, naše znanje i iskustvo i našu certificiranu kvalitetu.

  Reference

  U nastavku ćemo vam pokazati mali izbor proizvedenih elemenata i realiziranih projekata:


  do ponude u 3 koraka

  Zainteresirani ste da proizvedemo Vaš predmet ili ga doradimo kod nas?

  Radujemo se Vašem upitu putem našeg kontakt obrasca. Također nam možete izravno priložiti postojeće crteže ili dokumente. Odmah ćemo Vas kontaktirati i izraditi individualnu ponudu za Vas.

  Radujemo se Vašem upitu!


  KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

  Vaš upit

  Alternativno nas također možete kontaktirati putem telefona ili e-pošte: 

  Služba za korisnike

  Tel.    +385 1 2754 713
  info@jeremias.hr

   

   

  Veleprodaja

  ponude@jeremias.hr

   

   

  Računovodstvo i financije

  racun@jeremias.hr

  Skladište i logistika

  skladiste@jeremias.hr