Systemicon Abgasschalldämpfer

  Industrijski prigušivači buke

  Sve samo ne standardno

  Za industrijski sektor proizvodimo posebne prigušivače buke velikog formata prilagođene individualnim zahtjevima projekta.

  Bilo da se radi o kotlovima, turbinama, motorima, ventilatorima ili procesnim postrojenjima: područje primjene industrijskih prigušivača buke je iznimno široko. Kao u području elemenata, za industrijsku primjenu također su dostupni osnovni tipovi prigušivača buke apsorpcijski prigušivači buke, rezonantni prigušivači buke, refleksijski prigušivači buke ili kombinirani prigušivači buke ili jezgre za zvučnu izolaciju za vješanje u samostojeći dimnjak.

  Asortiman je dopunjen posebnim oblicima dizajniranim posebno za industrijski sektor, uključujući prigušivače buke s kutnim razdjelnikom, okomite prigušivače buke ili obložene standardne čelične prigušivače buke sa debljinom stjenke između 2 i 10 mm, koji se prvenstveno koriste u području motora.

  Ovisno o kemijskom i mehaničkom naprezanju, naši industrijski prigušivači bukeu izrađeni su od različitih materijala kao što su nehrđajući čelik 1.4301, 1.4571, 1.4828 ili čelik tipa S235JR ili Corten. Jednako raznoliko kao i korišteni materijal su opcije u pogledu priključnih sistema (zavareni krajevi, prirubnice prema DIN-u, standardi tvrtke), priključne pozicije, montažni elementi i površinska obrada.

  Ovisno o izvoru buke i definiranim specifikacijama buke, razvijamo prigušivač buke koji je savršeno prilagođen vašim zahtjevima - brojni projekti uspješno izvedeni diljem svijeta govore sami za sebe!

   


  Reference

  Kontakt

  Što možemo učiniti za vas?

  Osobno savjetovanje, optimalna usluga i osobni kontakt s našim kupcima i partnerima vrlo su nam važni. 

  Imate li pitanja o našim proizvodima, želite li ponudu ili vam je potrebna pomoć u planiranju vašeg projekta dimnjaka?

  Javite se, rado ćemo vas savjetovati!

  Vaš upit

  Alternativno nas također možete kontaktirati putem telefona ili e-pošte: 

  Služba za korisnike

  Tel.    +385 1 2754 713
  info@jeremias.hr

   

   

  Veleprodaja

  ponude@jeremias.hr

   

   

  Računovodstvo i financije

  racun@jeremias.hr

  Skladište i logistika

  skladiste@jeremias.hr