Systemicon Abgasschalldämpfer

Industrijski prigušivači buke

Sve samo ne standardno

Za industrijski sektor proizvodimo posebne prigušivače buke velikog formata prilagođene individualnim zahtjevima projekta.

Bilo da se radi o kotlovima, turbinama, motorima, ventilatorima ili procesnim postrojenjima: područje primjene industrijskih prigušivača buke je iznimno široko. Kao u području elemenata, za industrijsku primjenu također su dostupni osnovni tipovi prigušivača buke apsorpcijski prigušivači buke, rezonantni prigušivači buke, refleksijski prigušivači buke ili kombinirani prigušivači buke ili jezgre za zvučnu izolaciju za vješanje u samostojeći dimnjak.

Asortiman je dopunjen posebnim oblicima dizajniranim posebno za industrijski sektor, uključujući prigušivače buke s kutnim razdjelnikom, okomite prigušivače buke ili obložene standardne čelične prigušivače buke sa debljinom stjenke između 2 i 10 mm, koji se prvenstveno koriste u području motora.

Ovisno o kemijskom i mehaničkom naprezanju, naši industrijski prigušivači bukeu izrađeni su od različitih materijala kao što su nehrđajući čelik 1.4301, 1.4571, 1.4828 ili čelik tipa S235JR ili Corten. Jednako raznoliko kao i korišteni materijal su opcije u pogledu priključnih sistema (zavareni krajevi, prirubnice prema DIN-u, standardi tvrtke), priključne pozicije, montažni elementi i površinska obrada.

Ovisno o izvoru buke i definiranim specifikacijama buke, razvijamo prigušivač buke koji je savršeno prilagođen vašim zahtjevima - brojni projekti uspješno izvedeni diljem svijeta govore sami za sebe!

 


Reference

Kontakt

Što možemo učiniti za vas?

Osobno savjetovanje, optimalna usluga i osobni kontakt s našim kupcima i partnerima vrlo su nam važni. 

Imate li pitanja o našim proizvodima, želite li ponudu ili vam je potrebna pomoć u planiranju vašeg projekta dimnjaka?

Javite se, rado ćemo vas savjetovati!

Vaš upit

Alternativno nas također možete kontaktirati putem telefona ili e-pošte: 

Služba za korisnike

Tel.    +385 1 2754 713
info@jeremias.hr

Napomena za fizička lica:
Budući da Jeremias ne prodaje izravno krajnjim kupcima,
ne daje se nikakav savjet. Molimo kontaktirajte
jednog od naših partnera za dimnjake u vašem području.

 

Veleprodaja

Zvijezdan Hršak

Tel.: +385 99 2750 220
zvijezdan.hrsak@jeremias.hr

Ivan Bosko Dujaković

Tel.: +385 99 4480 088
ivan.dujakovic@jeremias.hr