Systemicons Schornsteinzubehör
Systemicons Schornsteinzubehör

Aero-Protect

Rješenja za brtvljenje dimovodnih sistema

Prolaze kroz krov treba što bolje zabrtviti, s jedne strane kako bi se izbjegao gubitak topline, a sa druge strane kako bi se krovna konstrukcija zaštitila od prodora vlage. Za to su dostupne različite opcije. Odabir odgovarajuće brtve ovisi o korištenom sistemu dimovoda i mora se odlučiti pojedinačno za svaki slučaj.

Za duplostijene sisteme dimovoda od nehrđajućeg čelika prikladne su brtvene manšete sa ljepljivim rubom od Tyveka. Koncentrični sistemi dimovoda ili plastični sistemi osobito sa ljepljivim rubom od Vlies-Butyla koji se može prežbukati nude preporučeno rješenje za brtvljenje. Fleksibilni tuljac sa dugačkom utičnicom za brtvljenje osigurava sigurno brtvljenje i optimalnu vlažnost.

 


Aero-Protect proizvodi

DW-brtvene manšete

Jeremias brtvena manšeta prikladna je za duplostijeni sistem dimnjaka od nehrđajućeg čelika u radu sa negativnim tlakom. Fleksibilni tuljac sa dugim brtvenim nastavkom osigurava sigurno brtvljenje i veliku  kontaktnu površinu sa cijevi. Zahtjevi za "Blower-Door"  testove na zgradama zadovoljeni su pri korištenju DW brtvenih manšeta.

Prikladno i ispitano za: T400 - N1 - G

DW-stropni panel

Gotova komponenta hermetički i paronepropusno brtvi prolazne otvore, te kao i brtvena manšeta ispunjava sve zahtjeve "Blower Door testa". Osim toga, naši stropni paneli ispunjavaju normativne zahtjeve za Jeremias duplostijene sisteme dimovoda otporne na čađu.

Prikladno i ispitano za: T450 - N1 - G

PP- / TWIN- brtvena manšeta

Za LAS-dimnjak (TWIN- und PP-Systeme) nudimo brtvene manšete za brzo brtvljenje prodora parnih brana ili podložnih membrana. Materijal otporan na trganje koji se može prežbukati ima izuzetno jaku moć lijepljenja zahvaljujući Vlies-Butyl ili Tyvek ljepljivom rubu. 

 

Brtvljenje šahta

Zahvaljujući manšetama za brtvljenje šahta koje se lako sastavljaju, brzomontažni dimnjaci mogu se trajno hermetički i fleksibilno spojiti na hermetički sloj ispod i iznad krova.

 

 

Kontakt

Što možemo učiniti za vas?

Osobno savjetovanje, optimalna usluga i osobni kontakt s našim kupcima i partnerima vrlo su nam važni. 

Imate li pitanja o našim proizvodima, želite li ponudu ili vam je potrebna pomoć u planiranju vašeg projekta dimnjaka?

Javite se, rado ćemo vas savjetovati!

Vaš upit

Alternativno nas također možete kontaktirati putem telefona ili e-pošte: 

Služba za korisnike

Tel.    +385 1 2754 713
info@jeremias.hr

Napomena za fizička lica:
Budući da Jeremias ne prodaje izravno krajnjim kupcima,
ne daje se nikakav savjet. Molimo kontaktirajte
jednog od naših partnera za dimnjake u vašem području.

 

Veleprodaja

Zvijezdan Hršak

Tel.: +385 99 2750 220
zvijezdan.hrsak@jeremias.hr

Ivan Bosko Dujaković

Tel.: +385 99 4480 088
ivan.dujakovic@jeremias.hr