Impresum

  Jeremias Abgastechnik GmbH
  Opfenrieder Str. 12
  DE-91717 Wassertrüdingen

  Telefon: +49 (0) 9832 68 68 50
  Fax: +49 (0) 9832 68 68 68
  E-Mail: info@jeremias.de

  Okružni sud: Ansbach, HRB 1185
  Mjesto: Wassertrüdingen
  Mjesto jurisdikcije: Ansbach

  PDV ID br.: DE 131940677

  Upravni odbor:
  Dipl.-Wirtsch.-Ing. (FH) Stefan Engelhardt
  Dipl.-Betriebsw. (FH) Wolfgang Geiser
  Dipl.-Wirtsch.-Ing. (FH) Christoph Wißmüller

  Jeremias d.o.o.
  Dugoselska 102
  HR-10360 Sesvete

  Telefon: +385 (0) 1 2754 713
  E-Mail: info@jeremias.hr

  PDV ID br.:  HR19517221372

  Odgovornost:
  Pažljivo smo prikupili informacije na našoj web stranici i zadržavamo pravo da ih promijenimo ili ažuriramo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost, bilo izričitu niti prešutnu, za informacije, posebice ne za njihovu cjelovitost, točnost, aktualnost, korisnost ili nekršenje zakona ili prava trećih strana. Isključujemo bilo kakvu odgovornost za štetu koja izravno ili neizravno proizlazi iz korištenja naših internetskih stranica ili informacija sadržanih na njima, ukoliko se one ne temelje na našoj namjeri.

  Linkovi:
  Naša web stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Ovo se radi samo kao usluga posjetiteljima naše web stranice. Nemamo nikakav utjecaj niti kontrolu nad sadržajem ovih internetskih stranica trećih strana, ne poistovjećujemo se s njihovim sadržajem i ne preporučujemo niti podržavamo njihovu upotrebu. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost, bilo izričitu niti implicitnu, za sadržaj web stranica trećih strana ili za njihovu upotrebu.

  Autorsko pravo:
  Sva prava pridržana. Svi tekstovi, slike, grafike, zvuk, video i animacije te njihov raspored na našim stranicama podliježu zaštiti autorskih prava i drugog intelektualnog vlasništva. Sadržaj naših internetskih stranica ne smije se kopirati, distribuirati, mijenjati, koristiti ili učiniti dostupnim trećim stranama u komercijalne svrhe. Neke od naših internetskih stranica također sadrže tekstove, slike i grafike koji podliježu autorskim pravima trećih strana.

  Licencna prava:Intelektualno vlasništvo sadržano ili ponuđeno na našoj web stranici zaštićeno je pravima industrijskog vlasništva, posebice prijavama patenata i patentima te autorskim pravima. Naše internetske stranice ne daju niti izričita niti implicitna prava korištenja, npr. licence za ova prava industrijskog vlasništva i autorska prava.