Registracija
Login
Jeremias Abgassysteme bei FacebookJeremias bei YouTube: Mehr über das Thema Edelstahlschornstein erfahrenJeremias InstagramJeremias PinterestJeremias bei LinkedInJeremias Group
  {$common.contactHotlinesText}
  Tel/Fax: +385 (0) 1 2754 713

  Izjava Grupe Jeremias o ratu u Ukrajini

  Ožalošćeni smo i duboko šokirani ruskom invazijom na Ukrajinu i razornim napadom ruske vlade na ljudska prava i demokratske vrijednosti. Naše misli su sa svim ljudima u Ukrajini koji su bili pogođeni invazijom ili koji trenutno bježe.

   

   

  Socijalna odgovornost

   

  Budući da za nas kao obiteljsku tvrtku solidarnost i suosjećanje nisu samo prazne fraze, ovim ratom pogođenim osobama želimo pružiti hitno potrebnu pomoć u njihovim akutnim trenucima potrebe, te smo odmah donirali 50.000 eura raznim humanitarnim organizacijama.

   

  Osim toga, mi i naši zaposlenici podržavamo regionalne kampanje prikupljanja ukrajinskih izbjeglica u poljskom smještaju pomoću naših pogona u Njemačkoj i Poljskoj, brinući se o prijevozu pomoći do prihvatnih stanica kamionima naše tvrtke.

   

   

  Isporuke u Rusiju

   

  Kao rezultat napada, zaustavili smo isporuke u Rusiju i Bjelorusiju. Naš lokalni ruski tim nastavlja raditi neovisno koliko je to moguće, ali nećemo isporučivati nikakve vladine ili vojne projekte u Rusiji. To je već odlučeno na dan ruske invazije zajedno s lokalnom upravom u Rusiji.

   

  Nadamo se i molimo da će diplomacija i mir ponovno dobiti prednost i da će nasilje u Ukrajini uskoro prestati.

  25 godina garancije!